Onze sauzen

El Rojo

Scoville Units: 30.000 tot 50.000.

De smaak van de El Rojo is fris, vol en pikant van smaak met fruitige tonen. Dat maakt deze saus tot een mooie en goede basis voor vele gerechten!

Lion

Scoville Units: 10.000 tot 25.000.

Laat je smaakpapillen brullen met Lion! Deze saus is gemaakt met de Shishito peper (Japans voor ‘leeuwenkop’). De pittige smaak en geur doen denken aan groene paprika en zwarte peperkorrels.

Los Muertos

Scoville Units: 30.000 tot 75.000.

Hola amigo! Geef jouw gerecht een pittige, Zuid-Amerikaanse twist met Los Muertos.

De peper in deze saus is medium heet. Hij staat vooral bekend om zijn heerlijke fruitige aroma’s, die doen denken aan rijpe perzik en nectarine. Hierdoor is Los Muertos uitermate geschikt als marinade of saus bij varkensvlees en kip.

Lemon Drop

Scoville Units: 30.000 tot 75.000.

Lemon Drop: weer zo’n heerlijke klassieker die ieder gerecht omtovert tot een pittige sensatie. Lemon Drop is heet en tegelijkertijd fris en fruitig.

De tonen van citroen en ananas lenen zich perfect als saus bij je gerecht én als marinade, voor bijvoorbeeld kip drumsticks.

Reaper

Scoville Units: 1.600.000 tot 2.200.000.

Wees gewaarschuwd! Deze saus is zo pittig dat veel mensen die van heet eten houden, deze saus TE pittig vinden!

Dit is hem dan: de allerheetste saus van Böhm Hot Sauce. Gemaakt van de beroemde en beruchte Carolina Reaper peper.

De moedige strijders die hun eerste kennismaking met Reaper kunnen navertellen, beschrijven de eerste hap als ‘zoetig’. Maar dat verandert al snel in ‘een hap lava’… Durf jij het aan?!

Spicy Honey BBQ Sauce

Een authentieke BBQ-saus om je vingers bij af te likken. Zo vind je ze maar weinig…

De Spicy Honey BBQ saus van Böhm Hot Sauce wordt gemaakt met echte, lokale imkerhoning. Zo komt hij aan z’n heerlijk zachte honingsmaak. Maar, deze saus is zeker niet saai! Dat komt omdat we ‘m mixen met een stevige single malt whisky. Dat geeft die lekkere, volle smaak.

Spicy Smokey BBQ Sauce

Het smokin’ hot broertje van de Spicy Honey.

Zin in spareribs, maar geen barbecue (of geen zin om ‘m aan te steken :-))? We got your back!

Bereid je spareribs lekker makkelijk in de keuken en lak ze af met de Spicy Smokey voordat je ze serveert. De spareribs zullen smaken alsof ze regelrecht van de barbecue komen.

Scorpius

Red alert! De Scorpius is de op 1 na heetste saus van Böhm Hot Sauce. Dat komt door de Trinidad Moruga Scorpion peper, die in deze saus samenkomt met heerlijk zoete tonen van gedroogde pruimen en cacao.

De hitte die uit deze saus knalt, laat zich verrassend lekker combineren met gerechten zoals Nasi Lemak, Char Kuay Teow, Biriyani en natuurlijk verschillende soorten curry’s.

Naga’s Venom

Maak kennis met Naga’s Venom! De op 2 na heetste saus van Böhm Hot Sauce.

In Naga’s Venom begeleiden we de Naga Jolokia peper met gember, limoen en vanille. Dit om de smaak van de peper goed te ondersteunen en de saus een mooie fruitige en pittige smaak te geven.

Naga’s Venom past perfect bij gerechten uit de Indische keuken, zoals ajam ketjap pedis, rengdang en manggut.