Over ons

Hoe het allemaal is gestart.

De eerste sauzen

Tijdens de eerste lockdown moesten restaurants noodgedwongen sluiten. Ook wij, chef van beroep, konden daardoor niet meer werken. Maar we wilden natuurlijk niet stil blijven zitten. De ideeën begonnen te borrelen, we zijn gaan experimenteren en onze sauzen begonnen vorm te krijgen.

El Rojo

Het begon allemaal met de ‘El Rojo’. De eerste saus van onze hand. We deelden de saus met vrienden en familie voor feedback. Na veel enthousiaste reacties en goede tips kwamen er meer sauzen. Ook deze sauzen doorstonden de smaaktest van onze naasten! Met trots kunnen wij zeggen dat iedere saus de beste versie van zichzelf is geworden.

De sauzen worden allemaal ambachtelijk gemaakt. ‘Kwaliteit boven kwantiteit’ en onze klanten een fantastische smaakbeleving bezorgen, staat bij ons op nummer 1.

Start van het bedrijf

Toen kwam de vraag: ‘hoe gaan wij ons bedrijf eigenlijk noemen?’. Daar hebben wij geen enkel moment echt over na moeten denken. Böhm Hot Sauce was geboren!

Het logo was een ander verhaal :-). Uren en uren brainstormen heeft geresulteerd in een stoer en volwassen product. Onze wens was een stoere uitstraling, eenheid, uniek en vooral een goed product, daar zijn we in geslaagd, al zeggen we het zelf.

De tatoeëerder van Dingo Tattoo in Gouda heeft onze ideeën vertaald naar super toffe ontwerpen.

De schedel uit het logo komt bij ieder sausje terug met een toevoeging waar de peper bekend om staat. De logo’s van iedere saus zijn stuk voor stuk uniek maar zijn zo ontworpen dat het een eenheid vormt.

Böhm over de grens

Na een aantal maanden begon het toch te kriebelen en hebben wij ons officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na 2 à 3 weken online verkochten wij onze sauzen al door heel Nederland. Via social media hadden we een groot bereik. Ook klanten in het buitenland weten ons inmiddels te vinden!

Samenwerkingen

Na een aantal samenwerkingen met wat grote jongens (BBQ-fanaten en chef koks) maakten wij al snel een flinke stap vooruit.

Toekomst

Onze wens aan het begin was om een lekker product op de markt brengen. Een echte toevoeging aan eten, marineren en dippen. Inmiddels hebben we al een flink assortiment aan heerlijke, bijzondere sauzen ontwikkeld. Maar daar stopt het niet.

We blijven streven naar een goed en gezond bedrijf, waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan. We zijn super benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen.