Algemene voorwaarden

Deze website wordt beheerd door Böhm Hot Sauce. Böhm Hot Sauce is een vennootschap opgericht in Nederland en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 81778074. Ons geregistreerd kantoor is Azalealaan 62, Boskoop, Nederland.

Definities

Sectie 1 van deze Algemene voorwaarden bevat de voorwaarden die van toepassing zijn op de toegang van de Consumenten tot en het gebruik van de Site, ongeacht of de consument producten besteld. (“Gebruiksvoorwaarden”).

Sectie 2 van deze algemene voorwaarden bevat algemene bepalingen die van toepassing zijn op eventuele bestellingen en / of boekingen voor Product (en) en / of ervaring (en) gemaakt via de site en al het gebruik van de site (‘’ Algemene verkoopvoorwaarden ’).

Over deze site

De gebruiksvoorwaarden van deze site (de “Gebruiksvoorwaarden”) zijn van toepassing op de website van Böhm Hot Sauce en alle bijbehorende sites die zijn gekoppeld aan www.BohmHotSauce.nl, beheerd door Böhm Hot Sauce, haar dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen (gezamenlijk de “Site”). De Site is eigendom van Böhm Hot Sauce.

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat je deze site gebruikt. Door deze site te gebruiken, bevestigt de consument zijn aanvaarding van en gebonden te zijn aan en te voldoen aan deze gebruiksvoorwaarden. Als de consument niet akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden, verzoekt Böhm Hot Sauce de Consument de site niet te gebruiken en te verlaten.

Intellectueel Eigendom

Deze site en al het materiaal, tekst, code, inhoud, software, video’s, muziek, geluid, grafische afbeeldingen, foto’s, illustraties, artwork, namen, logo’s, merken, formaten, bestanden, apparaten en links die erop staan of eraan gelinkt zijn (samen “Inhoud”) zijn beschermd.