Contact

Heb je een vraag? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze sauzen.

Veelgestelde vragen

Nee, de sauzen zijn glutenvrij. We gebruiken geen granen bij het maken van de sauzen

Nee, de sauzen zijn lactosevrij. We gebruiken geen zuivelproducten bij het maken van de sauzen.

Ja, de sauzen zijn vrij van noten en pinda’s. Wij gebruiken geen noten en/of pinda’s in de sauzen.

Ja, de sauzen zijn vegetarisch. Sterker nog, op de Smoky Honey na, zijn alle sauzen veganistisch!

Ja dat kan. Stuur even een mailtje naar info@bohmhotsauce.nl. Je krijgt dan een bericht terug met prijzen en meer informatie.

Ja dat kan zeker. We hanteren dan wel andere verzendkosten dan binnen Nederland. Kijk voor meer informatie bij Verzending en levering.

Pasteurisatie is een manier om bedervende bacteriën en gist te doden. Zo blijven onze sauzen langer goed. En kun jij langer veilig genieten van jouw favoriete saus.

Om dat voor elkaar te krijgen, verhitten we onze sauzen tot een bepaalde temperatuur voordat ze de potjes ingaan. Gemiddeld is dat zo’n 75 graden Celsius. Maar welke temperatuur het precies is, verschilt per ingrediënt.

Zure producten worden eerder bij een lagere temperatuur steriel dan neutrale en basische producten. Wanneer de temperatuur te hoog wordt, kan dat de saus minder lekker maken. Pasteuriseren luistert best nauw dus!

contact

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contactformulier