Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Wanneer de verzegeling is verbroken, is je bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd.

herroepingsrecht

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, heb je na een herroeping 7 dagen de tijd om je product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor een retour van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, zie de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen, kun je contact met ons opnemen via info@bohmhotsauce.nl. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Terugstuurbeleid

Klanttevredenheid is ons doel en we hopen dat je tevreden bent met elke aankoop. Als je toch een artikel wil retourneren, is het volgende ons retourbeleid.

Elke in aanmerking komende aankoop van een ongeopende/onbeschadigde pot saus en andere producten kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Elke online aankoop kan worden geretourneerd onder bovenstaande voorwaarden.

Als de retourzending wordt teruggestuurd naar Böhm Hot Sauce, worden verzend- en administratiekosten niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren en alle verzendkosten voor vervangen artikelen. Het verzoek tot retournering moet binnen 14 dagen na verzending worden gedaan en de artikelen moeten binnen 21 dagen worden geretourneerd.

Aanvragen voor online retourzendingen dienen te worden ingediend bij info@bohmhotsauce.nl en de retourfactuur dient bij de zending te worden gevoegd. We zullen een terugbetaling uitvoeren op de originele betaalkaart die voor de aankoop is gebruikt. Voor zendingen die worden geweigerd of als onbestelbaar worden geretourneerd, zullen we een terugbetaling doen en eventuele verzendkosten.