HAMLAPJES LOS MUERTOS
Waan jezelf in Mexicaanse sferen met deze pittig lekkere hamlapjes met rijst, sperziebonen en wortels en natuurlijk onze Los Muertos saus.
Ingrediënten
- 800 gr hamlapjes
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 200 gr chorizo
- 200 gr sperziebonen (in ca. 2 cm gesneden)
- 200 gr wortels (in reepjes)
- 50 ml witte wijn
- 50 ml Los Muertos saus
- 150 ml runderbouillon
Bereiding
- Snipper de ui en hak de knoflook, fruit aan in de pan
- Snijd de chorizo in kleine blokjes en bak ze mee met de ui en knoflook
- Kook de sperziebonen en wortel gaar en voeg deze toe aan de ui, knoflook en chorizo
- Blus af met witte wijn, runderbouillon en Los Muertos saus
- Bak de hamlapjes goed bruin in een koekenpan en leg ze in de saus
- Laat nog 5 minuten zacht pruttelen
Serveer met rijst