KALF MET PADDENSTOELEN EN PAPRIKA
Dit recept met onze klassieke El Rojo saus is heet, mals en sappig. Loopt het water je al in de mond?
Ingrediënten
- 1 kg kalfsvlees (mager, zonder bot)
- 3 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 2 handjes kastanjechampignons
- 370 ml tomatensaus
- 100 ml El Rojo saus
Bereiding
- Doe de ingrediënten bij elkaar in een schaal, hussel goed door elkaar en laat 1 tot 4 uur marineren
- Snijd het kalfsvlees in dunne reepjes
- Snijd de paprika’s en paddenstoelen in reepjes
- Bak het kalfsvlees goudbruin in olijfolie en voeg vervolgens de paprika, paddenstoelen en knoflook toe
- Zet het vuur laag en voeg de tomatensaus en El Rojo saus toe
- Laat het geheel 20 minuten pruttelen totdat de saus dikker en het vlees zacht is
Serveer met pasta of rijst